dan_om.jpg
 

Dan Sørensen

Dan er vores mand i butikken. Han er en super dygtig frisør og altid i godt humør, som har mere end 10 års erfaring i frisørfaget. Dan har været hos en række af Danmarks bedste frisører blandt andet Stender og Stuhr, hvor han også har undervist på Stuhr interschool hvor han har undervist andre frisør fra Danmark, Norge og Sverige.
Han er meget innovativ, så står du og mangler at blive set på med nye øjne er han altid frisk på en forandring.

Fødested: Sjælland

Uddannelse: 4 årig frisør, Loreal colormaster

 
 
Kira_side.png
 
 

KIRA SØRENSEN

Kira blev uddannet frisør i 2013. Med kundens ønsker og hendes erfaring, finder i sammen frem til den frisure og farve der klæder lige præcis dig. Det er vigtig for Kira at hendes kunder føler sig trygge når de lægger deres hår i hendes hænder.

Kira går meget op i den komplette oplevelse så du føler du får noget med hjem i form af gode råd og fif ift. Hjemmepleje og styling.

- “Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i salonen.”

Fødested: Sjælland
Uddannelse: 4 årig frisør

mickaela.jpg
 

Mickaela
Berman

Mickaela er certificeret make-up artist, uddannet i Los Angeles, og har siden arbejdet freelance med film, musik video, modeshows og fotoshoots.

Hun er en imødekommende, kreativ pige med god evne til at lytte til den enkelte kunde og få skabt en glad og afslappet atmosfære.

Mickaela tager altid udgangspunkt i kundens specifikke ønsker, som der arbejdes ud fra, men står også gerne til rådighed med kreative designs. Det vigtigste mål er den perfekte finish til en særlig begivenhed.