dan_om.jpg
 

Dan Sørensen

Dan er vores mand i butikken. Han er en super dygtig frisør og altid i godt humør, som har mere end 10 års erfaring i frisørfaget. Dan har været hos en række af Danmarks bedste frisører blandt andet Stender og Stuhr, hvor han også har undervist på Stuhr interschool hvor han har undervist andre frisør fra Danmark, Norge og Sverige.
Han er meget innovativ, så står du og mangler at blive set på med nye øjne er han altid frisk på en forandring.

Fødested: Sjælland

Uddannelse: 4 årig frisør, Loreal colormaster

 
 
josefine_om.jpg
 
 

JOsefine campbell

Josefine er vores nye super seje frisør. Hun sætter sig altid ind i dine personlige ønsker og ideer, men har samtidig en evne til at sætte sit eget præg på dit hår. Hun har ben i næsen, er altid smilende og er altid klar på en udfordring når det kommer til hår. Derudover er Josefines største ønske, at blive den bedste frisør for netop dig!

mickaela.jpg
 

Mickaela
Berman

Mickaela er certificeret make-up artist, uddannet i Los Angeles, og har siden arbejdet freelance med film, musik video, modeshows og fotoshoots.

Hun er en imødekommende, kreativ pige med god evne til at lytte til den enkelte kunde og få skabt en glad og afslappet atmosfære.

Mickaela tager altid udgangspunkt i kundens specifikke ønsker, som der arbejdes ud fra, men står også gerne til rådighed med kreative designs. Det vigtigste mål er den perfekte finish til en særlig begivenhed.