Dan.jpg
 

Dan Sørensen

Dan er vores mand i butikken. Han er en super dygtig frisør og altid i godt humør, som har mere end 10 års erfaring i frisørfaget. Dan har været hos en række af Danmarks bedste frisører blandt andet Stender og Stuhr, hvor han også har undervist på Stuhr interschool hvor han har undervist andre frisør fra Danmark, Norge og Sverige.
Han er meget innovativ, så står du og mangler at blive set på med nye øjne er han altid frisk på en forandring.

Fødested: Sjælland

Uddannelse: 4 årig frisør, Loreal colormaster

 
 
regitze.jpg
 
 

Regitze Koefoed Svendsen

Regitze har været med fra Niveau's spæde start i 2015. Hun er en pige med charme, en perfektionist og en der fordyber sig i sit arbejde, og altid med et smil på læben.

Hun er uddannet og efterfølgende også arbejdet som frisør i Stuhr, samt undervist på Stuhr interschool. Hun har selv deltaget på kursus ved Vidal Sassoon i London og Sharon Blain i New York.

Regitze er NIVEAU´specialist indenfor opsætning af langt hår og elsker at hjælpe en brud med at finde den frisure der fuldender brudens drøm.

Fødested: Bornholm

Uddannelse: 4 årig frisør , Loreal colormaster.

mickaela.jpg
 

Mickaela
Berman

Mickaela er certificeret make-up artist, uddannet i Los Angeles, og har siden arbejdet freelance med film, musik video, modeshows og fotoshoots.

Hun er en imødekommende, kreativ pige med god evne til at lytte til den enkelte kunde og få skabt en glad og afslappet atmosfære.

Mickaela tager altid udgangspunkt i kundens specifikke ønsker, som der arbejdes ud fra, men står også gerne til rådighed med kreative designs. Det vigtigste mål er den perfekte finish til en særlig begivenhed.