niveau_stole.jpg

OM NIVEAU

 

Vores vision er at skabe et eksklusivt åndehul fra en stresset hverdag til vores kunder. Fagligt har vi overblikket,
er trendbevidste og vi har blik for at skabe det unikke til hver enkelt i stolen. Vi vil gøre en dyd ud af at give dig en
total oplevelse i hyggelige og behagelige omgivelser, hvor du er i centrum.

Vi brænder for vores fag, og der vil altid være varm atmosfære og et glimt i øjet i vores salon. Der er plads til, at mænd kan være mænd med herreblade og en whiskey. Damerne kan følge tidens trends i modebladene. Alt imens du føler, at du sidder i stuen hos din bedste ven.

Lad dig blive pakket ind i vores professionalisme, og giv dig selv en timeout, imens vi gør det vi er bedst til. Vi vil andet end bare at klippe de slidte spidser på dig. Vi vil give dig en totaloplevelse som du kan tage med hjem.

For os er vores fag ikke et job, men en livsstil.


EKSTRA SERVICE

Det er både i din, men også i vores interesse, at du som kunde, kan bruge vores arbejde i hverdagen. Derfor vil vi gerne vedligeholde den og tilbyder derfor en tilretning i mellem dine klippebesøg. Giv os 10min af din tid, og du vil føle dig nyklippet i hele perioden. Servicen er gratis, men det er en god ide at ringe før man kommer, så man undgår ventetid.

VI VIL INSPIRERE DIG

Så mangler du inspiration til ny frisure eller har du spørgsmål vedrørende klip og behandlinger, er du mere end velkommen til at ringe eller kigge forbi salonen.


VI HAR UDVALGT VORES PRODUKTER

Så vi kan stå 100% inde for dem.

Vi bruger Loréal tonings farver og deres INOA color serie, som er baseret på en olie-base og derfor uden ammoniak. I hair care og styling har vi udvalgt to serier der dækker vores behov. REDKEN der dækker alt indenfor haircare og styling til damen der ikke går på kompromis. TOP SHELF 4 MEN, det eksklusive herre mærke til manden der søger en maskulin serie, til både hår, hud og skæg. Denne serie er parfume- og parabene fri.

Hos NIVEAU bruger vi smartbond som en tillægs ydelse for at sikre den optimale beskyttelse af håret.
Smartbond er vores plejende system, som beskytter under og efter tekniske behandlinger. Smartbond går intelligent og målrettet efter skadede og svækkede bindinger i håret, for at beskytte det under en teknisk behandling i salonen.

Der vil i alle vores lysning processer blive brugt smartbond, da vi vil kunne garanterer det bedste resultat.


Ferie & lukkedage

Afbudspolitik

Af hensyn til såvel vores som andre kunders planlægning, skal afbud gives senest dagen før. Ved afbud samme dag opkræves 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse betales hele behandlingens pris.


Åbningstider

Mandag-TIRSDAG 

10.00-17.30

Onsdag

Lukket

Torsdag

10.00-19.30 

Fredag

9.00-17.30

Lørdag

9.00-14.00


H. C. Ørsteds Vej 48b / 1879 Frederiksberg / DK / +45 28693999  / kontakt@niveaufrisor.dk / Online booking

Niveau befinder sig på det idylliske Frederiksberg
det levende kvarter på H.C. Ørstedsvej.

På Frederiksberg er der to timers fri parkering,
medmindre andet er skiltet.